Media

The latest news from Media


“Aleanca Kundër Gjuhës Së Urrejtjes”
“Aleanca Kundër Gjuhës Së Urrejtjes”

This Article Is Available Only In Albanian. AVOKATI I POPULLIT - Aleanca kundër Gjuhës së Urrejtjes

  • 21 September 2020

Memorandum And Agreement
Memorandum And Agreement

Memorandumi i Mirëkuptimit i nënshkruar midit institucionit të Avokatit të Popullit dhe INSTAT

  • 9 September 2020