Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Artikulli I Parë Për News
Artikulli I Parë Për News

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it…

 • 10 Nëntor 2018

Institucioni I Avokatit Te Popullit Nxjerr Rekomandim Per Respektimin E Te Drej…
Institucioni I Avokatit Te Popullit Nxjerr Rekomandim Per Respektimin E Te Drej…

Në institucionin e Avokatit të Popullit në datën 04.04.2018 ka bërë ankesë një grup i punonjësve të Policisë së Burgjeve, efektivë të Institucionit t…

 • 31 Tetor 2018

Avokati I Popullit Mbështet Iniciativën E Sensibilizimit Mbi Çështjet E Trafiki…
Avokati I Popullit Mbështet Iniciativën E Sensibilizimit Mbi Çështjet E Trafiki…

  Në ditën e dytë të aktivitetit “Handle with Care”, në Shkodër, mori pjesë komisionerja e Avokatit të Popullit, Ermonela Xhafa. E emocionur ajo përshkroi…

 • 27 Tetor 2018

Avokati I Popullit Me Rastin E Dites Se Kombeve Te Bashkuara
Avokati I Popullit Me Rastin E Dites Se Kombeve Te Bashkuara

  Institucioni i Avokatit të Popullit përshëndet ditën e Kombeve të Bashkuara dhe shpreh mirënjohjen për partneritetin në rritje me agjencitë e kësaj organizate …

 • 25 Tetor 2018

Institucioni Shqiptar I Avokatit Te Popullit Zgjidhet Ne Bordin Drejtues Te Dy …
Institucioni Shqiptar I Avokatit Te Popullit Zgjidhet Ne Bordin Drejtues Te Dy …

  Nga dita e sotme, Avokati i Popullit të Shqipërisë është pjesë e bordit të Rrjetit Europian të Institucioneve Kombëtare të të Drejtave të Njeriut (EN…

 • 24 Tetor 2018

Avokatja E Popullit Merr Pjese Ne "Samitin E Vajzave", Ne Solidaritet Me Perpje…
Avokatja E Popullit Merr Pjese Ne "Samitin E Vajzave", Ne Solidaritet Me Perpje…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca iu bashkua sot nismës "Samiti i vajzave" të organizuar nga disa shoqata të shoqërisë civile me synim fuqizimin e grave dhe vajzave në…

 • 11 Tetor 2018

Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…
Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…

  Institucioni i Avokatit të Popullit paraqiti sot për publikun aplikacionin për telefonat inteligjentë me të njëjtin emër. Aplikacioni “Avokati i Popullit” ka p&eu…

 • 10 Tetor 2018

Avokati I Popullit Nis Hetim Të Pavarur Në Lidhje Me Sjelljen E Policisë Gjatë …
Avokati I Popullit Nis Hetim Të Pavarur Në Lidhje Me Sjelljen E Policisë Gjatë …

  Në mediat e shkruara, konkretisht në gazetën “Panorama”, është publikuar një artikull “Shkolla e mbyllur në Mengel, policia u kërkon banorëve t&eu…

 • 3 Tetor 2018

Konferencën E Institutit Ndërkombëtar Të Ombudsmanëve
Konferencën E Institutit Ndërkombëtar Të Ombudsmanëve

  E ftuar nga Ombudsmanët Federalë të Belgjikës, Avokatja e Popullit të Shqipërisë Erinda Ballanca në cilësinë e Presidentes së Shoqatës së Ombuds…

 • 3 Tetor 2018

Avokati I Popullit Mori Pjesë Sot Në Aktivitetin E Shoqatës World Vision
Avokati I Popullit Mori Pjesë Sot Në Aktivitetin E Shoqatës World Vision

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, mori pjesë sot në aktivitetin e shoqatës World Vision “Duhet e gjithë bota për të ndalur dhunën ndaj fëmijëve” pranë amb…

 • 28 Shtator 2018

Avokati I Popullit Nis Hetimin Me Iniciativë Në Lidhje Me Pretendimet Për Ushtr…
Avokati I Popullit Nis Hetimin Me Iniciativë Në Lidhje Me Pretendimet Për Ushtr…

  Institucioni i Avokatit të Popullit në zbatim të detyrimit të tij kushtetues dhe ligjor, ka nisur hetimin administrativ në lidhje me pretendimet e publikuara në media për ush…

 • 28 Shtator 2018

Video Informuese Dhe Sensibilizuese Lidhur Me Institucionet E Pavarura
Video Informuese Dhe Sensibilizuese Lidhur Me Institucionet E Pavarura

Shoqata Together for Life ka realizuar Videon informuese dhe sensibilizuese lidhur me institucionet e pavarura dhe të specializuara dhe rrugët ligjore se si pacientët mund të kërkojnë mbroj…

 • 25 Shtator 2018