Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Gëzuar Ditën E Fëmijëve
Gëzuar Ditën E Fëmijëve

20 nëntori shënon Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve. Kjo ditë është themeluar nga Kombet e Bashkuara në vitin 1954 dhe ka si synim të promovojë mir&eum…

 • 20 Nëntor 2019

Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Merr Pjesë Në Seminarin Ndërkombëtar Të Mobil…
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Merr Pjesë Në Seminarin Ndërkombëtar Të Mobil…

Avokatja e Popullit të Shqipërisë, Erinda Ballanca është duke përfaqësuar këto ditë ENNHRI (Rrjetin Europian të Institucioneve të të Drejtave të Njeriut),…

 • 20 Nëntor 2019

Gjetje Paraprake Te Institucionit Te Avokatit Te Popullit Ne Rolin E Tij Si Vez…
Gjetje Paraprake Te Institucionit Te Avokatit Te Popullit Ne Rolin E Tij Si Vez…

Nga ana e institucionit të Avokatit të Popullit është ndjekur me vëmëndje dhe dedikim të posaçëm zbatimi i reformës në drejtësi në përgjithësi…

 • 18 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Dënon Sulmin E Dhunshëm Ndaj Një Pjesëtareje Të Bashkësisë L…
Avokati I Popullit Dënon Sulmin E Dhunshëm Ndaj Një Pjesëtareje Të Bashkësisë L…

Avokati i Popullit dënon me forcë dhunën e ushtruar ndaj pjesëtares së komunitetit LGBTIQ në Shqipëri. Avokati i Popullit nxit institucionet publike, policinë e shtetit, prokur…

 • 13 Nëntor 2019

Raportim I Avokatit Të Popullit Rreth Situatës Së Konstatuar Më 12.11.2019 Në U…
Raportim I Avokatit Të Popullit Rreth Situatës Së Konstatuar Më 12.11.2019 Në U…

Institucioni i Avokatit të Popullit ka monitoruar me vëmendje ngjarjet e zhvilluara gjatë ditës së djeshme në segmentin rrugor: Sheshi "Shqiponja – Ura e Lanës, për pri…

 • 13 Nëntor 2019

Institucioni I Avokatit Të Popullit Përfaqësohet Në Konferencën Vjetore Të Rrje…
Institucioni I Avokatit Të Popullit Përfaqësohet Në Konferencën Vjetore Të Rrje…

Me datë 13.11.2019, Avokatja e Popullit Erinda Ballanca dhe Komisionerja e Seksionit të Administratës Erjona Canaj morën pjesë në konferencën vjetore të Rrjetit Europian t&eu…

 • 13 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Ndjek Në Terren Situatën Te “Astiri” Dhe Bën Thirrje Për Nda…
Avokati I Popullit Ndjek Në Terren Situatën Te “Astiri” Dhe Bën Thirrje Për Nda…

Institucioni i Avokatit të Popullit po ndjek me shqetësim ngjarjet e ditës së sotme në segmentin e Unazës së Re ku janë shënuar përplasje midis banorëve që kun…

 • 12 Nëntor 2019

Institucioni I Avokatit Të Popullit Bën Apel Për Zgjidhjen E Problematikave Të …
Institucioni I Avokatit Të Popullit Bën Apel Për Zgjidhjen E Problematikave Të …

Institucioni i Avokatit të Popullit e ka ndjekur me vëmendje dhe preokupim problematikën e krijuar që në zanafillën e implementimit të projektit të zgjerimit të Unazës s…

 • 11 Nëntor 2019

Zhvillohet Tryeza E Rrumbullakët “Roli I Avokatit Të Popullit Në Mbrojtjen Dhe …
Zhvillohet Tryeza E Rrumbullakët “Roli I Avokatit Të Popullit Në Mbrojtjen Dhe …

Zhvillohet në Tiranë Tryeza e rrumbullakët e organizuar nga Avokati i Popullit dhe OSBE, me temë: “Roli i Avokatit të Popullit në mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të n…

 • 11 Nëntor 2019

Avokatja E Popullit Merr Pjese Dhe Pershendet Konferencen E Trete Rajonale Vjet…
Avokatja E Popullit Merr Pjese Dhe Pershendet Konferencen E Trete Rajonale Vjet…

Konferenca rajonale vjetore e ERA-s, është një nga eventet më të rëndësishme të komunitetit LGBTI në rajonin tonë. Për herë të parë, sivjet ky eve…

 • 10 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Perkujton Renien E Murit Te Berlinit
Avokati I Popullit Perkujton Renien E Murit Te Berlinit

Rënia e Murit të Berlinit është shënimi i një momenti që përkon me fillimin e shndërrimeve të mëdha politike, shoqërore dhe ekonomike në pjesën e Eur…

 • 9 Nëntor 2019

Avokatja E Popullit Flet Gjatë Një Takimi Në Universitetin E Elbasanit Rreth Gj…
Avokatja E Popullit Flet Gjatë Një Takimi Në Universitetin E Elbasanit Rreth Gj…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca ishte sot në një takim të organizuar në Universitetin e Elbasanit me temë “Lufta ndaj gjuhës së urrejtjes”. Takimi organizohej nga zy…

 • 6 Nëntor 2019