Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Zbardh Dinamikën E Hetimeve Mbi Protestat Dhe Shoqërimin E B…
Avokati I Popullit Zbardh Dinamikën E Hetimeve Mbi Protestat Dhe Shoqërimin E B…

  Ndërkohë që situata midis banorëve të një segmenti të Unazës së Re në Tiranë dhe autoriteteve shtetërore vazhdon të mbetet e tensionuar, Institu…

 • 28 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Uron Gjithë Shqiptarët Me Rastin E Festave Të 28-29 Nëntorit
Avokati I Popullit Uron Gjithë Shqiptarët Me Rastin E Festave Të 28-29 Nëntorit

AVOKATI I POPULLIT URON GJITHË SHQIPTARËT ME RASTIN E FESTAVE TË 28-29 NËNTORIT, DITËN E PAVARËSISË KOMBËTARE DHE DITËN E ÇLIRIMIT TË ATDHEUT!

 • 28 Nëntor 2018

Institucionet Kombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut Në Shqipëri Nënshkruajnë Marr…
Institucionet Kombëtare Të Të Drejtave Të Njeriut Në Shqipëri Nënshkruajnë Marr…

  Institucionet kombëtare për të drejtat e njeriut, Avokati i Popullit, Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Komisioneri pë…

 • 23 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Nis Hetim Për Incidentet E Sotme Midis Protestuesve Të Unazë…
Avokati I Popullit Nis Hetim Për Incidentet E Sotme Midis Protestuesve Të Unazë…

  Institucioni i Avokatit të Popullit po e ndjek në vazhdimësi situatën e krijuar si pasojë e kundërshtimeve për projektin e Unazës së Re. Ndërkohë q&eum…

 • 22 Nëntor 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit Vëzhgon Nga Afër Situatën Në Burgun E Burre…
Institucioni I Avokatit Të Popullit Vëzhgon Nga Afër Situatën Në Burgun E Burre…

Menjëherë pas sinjalizimit në linjën tonë të dedikuar nga të burgosur në Institucionin e Ekzekutimit të Vendimeve Penale në Burrel, përfaqësues të Avokati…

 • 20 Nëntor 2018

Shënohet Me Veprimtari Dita Ndërkombëtare E Të Drejtave Të Fëmijëve
Shënohet Me Veprimtari Dita Ndërkombëtare E Të Drejtave Të Fëmijëve

  Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, 20 nëntor 2018, institucioni i Avokatit të Popullit mori pjesë në veprimtarinë e org…

 • 20 Nëntor 2018

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca E Ftuar Në Emisionin "Provokacija"
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca E Ftuar Në Emisionin "Provokacija"

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, zhvilloi një intervistë me gazetarin Mustafa Nano e ftuar në emisionin "Provokacija" në ABC News. Ndiqeni intervistën në të cilën tr…

 • 17 Nëntor 2018

Avokati I Popullit I Angazhuar Për Një Hetim Të Plotë E Cilësor Të Situatës Së …
Avokati I Popullit I Angazhuar Për Një Hetim Të Plotë E Cilësor Të Situatës Së …

Institucioni i Avokatit të Popullit po e ndjek me vëmendje situatën e krijuar mes qindra qytetarëve dhe autoriteteve shtetërore si pasojë e zgjerimit të Unazës së Re. Nj&e…

 • 17 Nëntor 2018

Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…
Prezantohet Aplikacioni "Avokati I Popullit" Per Pritjen E Ankesave Te Qytetare…

Institucioni i Avokatit të Popullit paraqiti sot për publikun aplikacionin për telefonat inteligjentë me të njëjtin emër. Aplikacioni “Avokati i Popullit” ka për q&eum…

 • 10 Nëntor 2018

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Kongresin E Dhjetë Të Aomf
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Kongresin E Dhjetë Të Aomf

Në kuadër të ftesës së përcjellë nga Presidenti i Shoqatës së Ombudsmanëve dhe Mediatorëve të Frankofonisë (AOMF), Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mor…

 • 10 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Kërkon Shpjegime Nga Autoritetet Zyrtare Mbi Situatën E Krij…
Avokati I Popullit Kërkon Shpjegime Nga Autoritetet Zyrtare Mbi Situatën E Krij…

  Institucioni i Avokatit të Popullit u ka kërkuar autoriteteve të ALUIZN-it, Autoritetit Rrugor dhe Bashkisë së Tiranës sqarime mbi situatën e krijuar në zonën e Ast…

 • 10 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Harton Raport Mbi Shfrytëzimin E Punës Së Fëmijëve Në Bulqizë
Avokati I Popullit Harton Raport Mbi Shfrytëzimin E Punës Së Fëmijëve Në Bulqizë

Institucioni i Avokatit të Popullit në mbështetje të nenit 37 , të ligjit nr. 8454 datë 4.2.1999 “Për Avokatin e Popullit” të ndryshuar, me nismën e tij, ka p&eum…

 • 10 Nëntor 2018