Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Nis Shqyrtimin E Rastit Te Dhunimit Te Te Riut Rom
Avokati I Popullit Nis Shqyrtimin E Rastit Te Dhunimit Te Te Riut Rom

Institucioni i Avokatit të Popullit ka regjistruar me iniciativë rastin e bërë publik në media në datën 25.05.2020, me një video me titull: “Policia Bashkiake dhunon të…

 • 26 Maj 2020

Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Zhvillimet E Fundit
Avokati I Popullit I Shqetësuar Për Zhvillimet E Fundit

Institucioni i Avokatit të Popullit ka ndjekur me shqetësim të thellë ngjarjet e shënuara qysh prej orëve të para të mëngjesit ditën e sotme në Teatrin Kombëta…

 • 17 Maj 2020

Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Zbatim Proporcional Të Penaliteteve Për Shke…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Zbatim Proporcional Të Penaliteteve Për Shke…

Avokati i Popullit është njohur përmes medias sot me lajmin se Ora News - një nga transmetuesit e rëndësishëm televizivë në vend - është gjobitur nga ISHSH, e m&eum…

 • 15 Maj 2020

Avokati I Popullit Nis Procedurat E Shqyrtimit Të Ankesës Në Lidhje Me Kalimin …
Avokati I Popullit Nis Procedurat E Shqyrtimit Të Ankesës Në Lidhje Me Kalimin …

Institucioni i Avokatit të Popullit ka marrë një ditë më parë një kërkesë nga ana e “Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit”, një grupim qytetarësh …

 • 14 Maj 2020

Ambasadorja E Francës Dhe Përfaqësuesja E Këshillit Të Europës Vizitojnë Avokat…
Ambasadorja E Francës Dhe Përfaqësuesja E Këshillit Të Europës Vizitojnë Avokat…

Ambasadorja e Francës në vendin tonë, Christina Vasak zhvilloi një vizitë në Institucionin e Avokatit të Popullit, ku u prit nga titullarja e këtij institucioni, Erinda Ballanca. …

 • 14 Maj 2020

Avokati I Popullit Reagon Mbi Përplasjet Në Sheshin "Skënderbej"
Avokati I Popullit Reagon Mbi Përplasjet Në Sheshin "Skënderbej"

Institucioni i Avokatit të Popullit ka mësuar me shqetësim rreth zhvillimeve të ditës së sotme në Sheshin Skënderbej në Tiranë, ku një grup qytetarësh pro…

 • 9 Maj 2020

Be Duhet Të Vendosë Të Drejtat Ekonomike Dhe Sociale Në Qendër Të Përgjigjes Nd…
Be Duhet Të Vendosë Të Drejtat Ekonomike Dhe Sociale Në Qendër Të Përgjigjes Nd…

ENNHRI, Rrjeti Europian i Institucioneve Kombëtare të të Drejtave të Njeriut mirëpret hapat e BE-së për të nxitur ekonominë dhe mbështetur jetesën në konteksti…

 • 8 Maj 2020

Publikohet Raporti Vjetor 2019 I Avokatit Të Popullit
Publikohet Raporti Vjetor 2019 I Avokatit Të Popullit

Institucioni i Avokatit të Popullit ka përpiluar dhe dërguar në Kuvendin e Shqipërisë Raportin Vjetor të Punës për vitin 2019. Ky raport përmbledh një pasqyrë …

 • 4 Maj 2020

Avokati I Popullit Kërkon Publikimin E Vendimeve Për Lehtësimin E Hyrjes Së Sht…
Avokati I Popullit Kërkon Publikimin E Vendimeve Për Lehtësimin E Hyrjes Së Sht…

Avokati i Popullit u kërkon autoriteteve që t’u japin fuqi ligjore disa vendimeve të rëndësishme për hyrjen e shtetasve shqiptarë nga jashtë kufirit, duke i publikuar kë…

 • 30 Prill 2020

Avokati I Popullit Inkurajon Shtimin E Përdorimit Të Gjuhës Së Shenjave Në Komu…
Avokati I Popullit Inkurajon Shtimin E Përdorimit Të Gjuhës Së Shenjave Në Komu…

Institucioni i Avokatit të Popullit, në ushtrim të mandatit të tij kushtetues, për parandalimin e shkeljes, mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të njeriut, në situatën kri…

 • 22 Prill 2020

U Publikua Raporti Vjetor I Komisioneres Per Te Drejtat E Njeriut Ne Kie
U Publikua Raporti Vjetor I Komisioneres Per Te Drejtat E Njeriut Ne Kie

Shtimi i sfidave për të drejtat e njeriut në Evropë Komisionerja për të Drejtat e Njeriut, e Këshillit të Evropës, Dunja Mijatović, publikoi më 21 Prill 2020, ra…

 • 22 Prill 2020

Shenim/ Mbi Udhezimet E Kreut Te Gjednj Mbi Mbrojtjen E Te Drejtave Te Njeriut …
Shenim/ Mbi Udhezimet E Kreut Te Gjednj Mbi Mbrojtjen E Te Drejtave Te Njeriut …

Gjykata Europiane e Të Drejtave të Njeriut është institucioni më i lartë që garanton respektimin e të drejtave të njeriut në kontinentin tonë. Në një adre…

 • 17 Prill 2020