Faqja kryesore


Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Zgjidhet Në Këshillin Administrativ Të Shoqat…
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Zgjidhet Në Këshillin Administrativ Të Shoqat…

Në datën 25 nëntor 2021 zhvilloi punimet Asambleja e Përgjithshme e Shoqatës së Ombudsmanëve dhe Mediatorëve Frankofonë (AOMF), e cila këtë herë për shkak…

 • 26 Nëntor 2021

Avokati I Popullit I Bashkohet Fushatës Kundër Dhunës Me Bazë Gjinore
Avokati I Popullit I Bashkohet Fushatës Kundër Dhunës Me Bazë Gjinore

Institucioni i Avokatit të Popullit i bashkohet Fushatës së 16 Ditëve të Aktivizmit Kundër Dhunës me Bazë Gjinore nën sloganin : “Bëje Botën Portokalli: T&eum…

 • 25 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Prezanton Gjetjet E Monitorimit Të Strukturave Vendore Të Mb…
Avokati I Popullit Prezanton Gjetjet E Monitorimit Të Strukturave Vendore Të Mb…

Institucioni i Avokatit të Popullit përmes Seksionit të Mbrojtjes dhe Promovimit të të Drejtave të fëmijëve dhe me mbështetjen e UNICEF zhvilloi një veprimtari me fokus …

 • 24 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Shpreh Ngushëllimet Për Aksidentin Tragjik Në Bullgari
Avokati I Popullit Shpreh Ngushëllimet Për Aksidentin Tragjik Në Bullgari

Avokati i Popullit në Shqipëri ka mësuar me tronditje të madhe lajmin për ngjarjen e tmerrshme në afërsi të Sofjes në Bullgari, ku në një aksident që përf…

 • 23 Nëntor 2021

Një Grup Të Rinjsh Nga Shtresat Vulnerabël Vizitojnë Avokatin E Popullit
Një Grup Të Rinjsh Nga Shtresat Vulnerabël Vizitojnë Avokatin E Popullit

Një delegacion i përbërë nga të rinj të komuniteteve vulnerabël, vizituan sot institucionin e Avokatit të Popullit ku u pritën nga Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, Komisi…

 • 23 Nëntor 2021

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Veprimtari Me Rastin E Ditës Botërore Të Fëmi…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Veprimtari Me Rastin E Ditës Botërore Të Fëmi…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca ishte e ftuar sot në një aktivitet me në qendër fëmijët, organizuar me rastin e Ditës botërore të Fëmijëve me temë “N…

 • 22 Nëntor 2021

Mesazhi I Avokates Së Popullit, Erinda Ballanca Me Rastin E Ditës Së Fjongos Bl…
Mesazhi I Avokates Së Popullit, Erinda Ballanca Me Rastin E Ditës Së Fjongos Bl…

Mesazhi i Avokates së Popullit, Erinda Ballanca me rastin e Ditës së Fjongos Blu, kundër dhunës ndaj fëmijëve.

 • 20 Nëntor 2021

Avokatja E Popullit Zhvillon Takim Pune Me Inspektorin E Lartë Të Drejtësisë
Avokatja E Popullit Zhvillon Takim Pune Me Inspektorin E Lartë Të Drejtësisë

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca zhvilloi sot një takim pune me Inspektorin e Lartë të Drejtësisë Artur Metani. Dy drejtuesit e lartë biseduan mbi ecurinë e bashkëpunimit mes i…

 • 19 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Reagon Për Ngjarjen E Rëndë Në Fier
Avokati I Popullit Reagon Për Ngjarjen E Rëndë Në Fier

Avokati i Popullit reagon ndaj ngjarjes së tmerrshme të ndodhur në një fshat të Fierit, ku një i mitur dyshohet se është rrëmbyer, mbajtur peng e më pas vrarë nga n…

 • 16 Nëntor 2021

Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Delegacionin E Lartë Të Drejtuesve Të Sistemit…
Avokati I Popullit Merr Pjesë Në Delegacionin E Lartë Të Drejtuesve Të Sistemit…

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca po merr pjesë në një vizitë në Gjermani, si pjesë e një delegacioni të përfshirë në programin e dialogut për përfaq&eu…

 • 11 Nëntor 2021

Aleanca Kundër Gjuhës Së Urrejtjes Dënon Nxitjen E Diskriminimit Dhe Dhunës Në …
Aleanca Kundër Gjuhës Së Urrejtjes Dënon Nxitjen E Diskriminimit Dhe Dhunës Në …

Aleanca Kundër Gjuhës së Urrejtjes është sinjalizuar nga përfaqësues të komunitetit LGBTI, por edhe nga reagime të tjera në rrjetet sociale dhe në portale online, p…

 • 9 Nëntor 2021

Fushatë Globale E Komisionerit Të Lartë Të Okb Për Të Drejtat E Njeriut
Fushatë Globale E Komisionerit Të Lartë Të Okb Për Të Drejtat E Njeriut

Zyra e Komisionerit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, nis fushatën Globale të Thirrjes për Nominime për Përfaqësues Special të Se…

 • 8 Nëntor 2021