Nga:
Deri:
 

Faqja kryesore


Konferencën E Institutit Ndërkombëtar Të Ombudsmanëve
Konferencën E Institutit Ndërkombëtar Të Ombudsmanëve

  E ftuar nga Ombudsmanët Federalë të Belgjikës, Avokatja e Popullit të Shqipërisë Erinda Ballanca në cilësinë e Presidentes së Shoqatës së Ombuds…

 • 3 Tetor 2018

Avokati I Popullit Nis Hetimin Me Iniciativë Në Lidhje Me Pretendimet Për Ushtr…
Avokati I Popullit Nis Hetimin Me Iniciativë Në Lidhje Me Pretendimet Për Ushtr…

  Institucioni i Avokatit të Popullit në zbatim të detyrimit të tij kushtetues dhe ligjor, ka nisur hetimin administrativ në lidhje me pretendimet e publikuara në media për ush…

 • 28 Shtator 2018

Avokati I Popullit Mori Pjesë Sot Në Aktivitetin E Shoqatës World Vision
Avokati I Popullit Mori Pjesë Sot Në Aktivitetin E Shoqatës World Vision

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, mori pjesë sot në aktivitetin e shoqatës World Vision “Duhet e gjithë bota për të ndalur dhunën ndaj fëmijëve” pranë amb…

 • 28 Shtator 2018

Video Informuese Dhe Sensibilizuese Lidhur Me Institucionet E Pavarura
Video Informuese Dhe Sensibilizuese Lidhur Me Institucionet E Pavarura

Shoqata Together for Life ka realizuar Videon informuese dhe sensibilizuese lidhur me institucionet e pavarura dhe të specializuara dhe rrugët ligjore se si pacientët mund të kërkojnë mbroj…

 • 25 Shtator 2018

Mbi Inspektimet E Institucionit Të Avokatit Të Popullit Në Burgun E Fierit
Mbi Inspektimet E Institucionit Të Avokatit Të Popullit Në Burgun E Fierit

  Institucioni i Avokatit të Popullit, në ushtrim të kompetencave të veta funksionale, në vazhdën e inspektimeve periodike në burgje (inspektimi i fundit në Fier në d…

 • 20 Shtator 2018

Avokati I Popullit Uron Nxenesit, Mesuesit Dhe Prinderit Ne Diten E Pare Te Shk…
Avokati I Popullit Uron Nxenesit, Mesuesit Dhe Prinderit Ne Diten E Pare Te Shk…

  Me rastin e ditës së parë të shkollës, Avokati i Popullit u uron suksese të gjithë nxënësve dhe arsimtarëve në vendin tonë. Arsimi është…

 • 17 Shtator 2018

Institucioni I Avokatit Të Popullit I Bashkohet Nismës Për Dhurimin Vullnetar T…
Institucioni I Avokatit Të Popullit I Bashkohet Nismës Për Dhurimin Vullnetar T…

  Punonjës dhe përfaqësues të institucionit të Avokatit të Popullit iu bashkuan sot nismës “Aleanca për dhurimin e gjakut” në ndihmë të Kryqit t…

 • 10 Shtator 2018

Avokati I Popullit Organizon Veprimtari Promovuese Me Rastin E Dites Se Shenjte…
Avokati I Popullit Organizon Veprimtari Promovuese Me Rastin E Dites Se Shenjte…

  Me rastin e Ditës së Shenjtërimit të Nënë Terezës, Institucioni i Avokatit të Popullit në bashkëpunim me Ambasadën e Polonisë në Tiranë, zh…

 • 6 Shtator 2018

Avokati I Popullit Dënon Sulmin Ndaj Gazetares Klodiana Lala Dhe Shpreh Solidar…
Avokati I Popullit Dënon Sulmin Ndaj Gazetares Klodiana Lala Dhe Shpreh Solidar…

  Institucioni i Avokatit të Populli dënon sulmin frikësues me armë mbi shtëpinë e prindërve të gazetares Klodiana Lala dhe shpreh solidaritetin me gazetaren. Ësht…

 • 31 Gusht 2018

Avokati I Popullit Vazhdimisht Tërheq Vëmendjen Për Gjendjen Në Spitalet E Kujd…
Avokati I Popullit Vazhdimisht Tërheq Vëmendjen Për Gjendjen Në Spitalet E Kujd…

  Ngjarjet e kohëve të fundit ku në fokus kanë qenë persona me probleme të shëndetit mendor, kanë nxjerrë edhe një herë në pah situatën në in…

 • 24 Gusht 2018

Avokati I Popullit Nis Hetimin Pas Dhunimit Të Një Shtetasi Në Ievp-Në E Fushë …
Avokati I Popullit Nis Hetimin Pas Dhunimit Të Një Shtetasi Në Ievp-Në E Fushë …

  Avokati i Popullit, zj. Erinda Ballanca, ka urdhëruar dje nisjen e hetimit administrativ me inisiativë, për ngjarjen e rëndë, ku shtetasi i dënuar A. L. rezulton të jetë…

 • 1 Gusht 2018

Avokatja E Popullit Mori Pjesë Në Konferencën “Efektet E Reformës Në Sistemin E…
Avokatja E Popullit Mori Pjesë Në Konferencën “Efektet E Reformës Në Sistemin E…

  Avokatja e Popullit Erinda Ballanca mori pjesë sot në Konferencën "Efektet e Reformës në Sistemin e Drejtësisë", e ftuar në një panel juristësh, akad…

 • 26 Korrik 2018