Nga:
Deri:
 

Faqja kryesore


Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Rritje Të Angazhimit Ndaj Personave Me Aftës…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Rritje Të Angazhimit Ndaj Personave Me Aftës…

Avokati i Popullit, në përmbushje të detyrave kushtetuese, si mbrojtës i të drejtave dhe lirive të njeriut dhe nxitës i standarteve më të larta të këtyre të dr…

 • 3 Dhjetor 2019

Avokati I Popullit Viziton Fëmijët E Strehuar Në Qendrat E Pritjes Për Të Preku…
Avokati I Popullit Viziton Fëmijët E Strehuar Në Qendrat E Pritjes Për Të Preku…

Sot, më datë 3.12.2019, institucioni i AP-së, përfaqësuar nga Komisioneri i Avokatit të Popullit për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve, Nejla Peka …

 • 3 Dhjetor 2019

Ekip I Avokatit Te Popullit Kryen Inspektim Ne Durres
Ekip I Avokatit Te Popullit Kryen Inspektim Ne Durres

Pas tërmetit të datës 26.11.2019 që goditi kryesisht zonën perëndimore të vendit, institucioni i Avokatit të Popullit, ka organizuar monitorime në terren për të q&e…

 • 27 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Shpreh Dhimbjen Dhe Solidaritetin Për Qytetarët E Dëmtuar Ng…
Avokati I Popullit Shpreh Dhimbjen Dhe Solidaritetin Për Qytetarët E Dëmtuar Ng…

Institucioni i Avokatit të Popullit shpreh dhimbjen dhe solidaritetin me qytetarët që u goditën nga tërmeti i dhunshëm i 26 nëntorit. Ngjarje si e sotmja me bilancin e tyre tragjik …

 • 26 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Ben Thirrje Per Eliminimin E Te Gjitha Formave Te Dhunes Nda…
Avokati I Popullit Ben Thirrje Per Eliminimin E Te Gjitha Formave Te Dhunes Nda…

  Sot në 25 nëntor - Dita Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës kundër Gruas si dhe fillimit të Fushatës së 16 ditëve të Aktivizmit kundër Dhun&eu…

 • 25 Nëntor 2019

Gëzuar Ditën E Fëmijëve
Gëzuar Ditën E Fëmijëve

20 nëntori shënon Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve. Kjo ditë është themeluar nga Kombet e Bashkuara në vitin 1954 dhe ka si synim të promovojë mir&eum…

 • 20 Nëntor 2019

Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Merr Pjesë Në Seminarin Ndërkombëtar Të Mobil…
Avokatja E Popullit Të Shqipërisë Merr Pjesë Në Seminarin Ndërkombëtar Të Mobil…

Avokatja e Popullit të Shqipërisë, Erinda Ballanca është duke përfaqësuar këto ditë ENNHRI (Rrjetin Europian të Institucioneve të të Drejtave të Njeriut),…

 • 20 Nëntor 2019

Gjetje Paraprake Te Institucionit Te Avokatit Te Popullit Ne Rolin E Tij Si Vez…
Gjetje Paraprake Te Institucionit Te Avokatit Te Popullit Ne Rolin E Tij Si Vez…

Nga ana e institucionit të Avokatit të Popullit është ndjekur me vëmëndje dhe dedikim të posaçëm zbatimi i reformës në drejtësi në përgjithësi…

 • 18 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Dënon Sulmin E Dhunshëm Ndaj Një Pjesëtareje Të Bashkësisë L…
Avokati I Popullit Dënon Sulmin E Dhunshëm Ndaj Një Pjesëtareje Të Bashkësisë L…

Avokati i Popullit dënon me forcë dhunën e ushtruar ndaj pjesëtares së komunitetit LGBTIQ në Shqipëri. Avokati i Popullit nxit institucionet publike, policinë e shtetit, prokur…

 • 13 Nëntor 2019

Raportim I Avokatit Të Popullit Rreth Situatës Së Konstatuar Më 12.11.2019 Në U…
Raportim I Avokatit Të Popullit Rreth Situatës Së Konstatuar Më 12.11.2019 Në U…

Institucioni i Avokatit të Popullit ka monitoruar me vëmendje ngjarjet e zhvilluara gjatë ditës së djeshme në segmentin rrugor: Sheshi "Shqiponja – Ura e Lanës, për pri…

 • 13 Nëntor 2019

Institucioni I Avokatit Të Popullit Përfaqësohet Në Konferencën Vjetore Të Rrje…
Institucioni I Avokatit Të Popullit Përfaqësohet Në Konferencën Vjetore Të Rrje…

Me datë 13.11.2019, Avokatja e Popullit Erinda Ballanca dhe Komisionerja e Seksionit të Administratës Erjona Canaj morën pjesë në konferencën vjetore të Rrjetit Europian t&eu…

 • 13 Nëntor 2019

Avokati I Popullit Ndjek Në Terren Situatën Te “Astiri” Dhe Bën Thirrje Për Nda…
Avokati I Popullit Ndjek Në Terren Situatën Te “Astiri” Dhe Bën Thirrje Për Nda…

Institucioni i Avokatit të Popullit po ndjek me shqetësim ngjarjet e ditës së sotme në segmentin e Unazës së Re ku janë shënuar përplasje midis banorëve që kun…

 • 12 Nëntor 2019