Nga:
Deri:
 

Faqja kryesore


Avokatja E Popullit Pret Përfaqësues Të Komunitetit Egjiptian
Avokatja E Popullit Pret Përfaqësues Të Komunitetit Egjiptian

Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, ne kuader te bashkepunimit dhe koordinimit me shoqerine civile, zhvilloi nje takim me perfaqesues te shoqatës “Drita e Shqipërisë”, një organizat&eum…

 • 4 Mars 2020

Avokati I Popullit Monitoron Tubimin E Mbrëmjes Së Datës 2 Mars 2020
Avokati I Popullit Monitoron Tubimin E Mbrëmjes Së Datës 2 Mars 2020

Institucioni i Avokatit te Popullit, ne perputhje te detyrave te veta funksionale, ka monitoruar pasditen e sotme tubimin e organizuar ne Bulevardin Deshmoret e Kombit nga Presidenti i Republikes. Kater ekipe monitorues…

 • 2 Mars 2020

Konferenca "Zbatimi I Sistemit Të Monitorimi Në Operacionet E Kthimit Të Detyru…
Konferenca "Zbatimi I Sistemit Të Monitorimi Në Operacionet E Kthimit Të Detyru…

Në dt 18 shkurt 2020 u zhvillua në Romë, Itali, konferenca "Zbatimi i sistemit të monitorimit të operacionet e kthimit të detyruar" - në mbyllje të një projektit t&…

 • 22 Shkurt 2020

Komiteti Drejtues I Këshillit Të Europës Për Të Drejtat E Njeriut Paraqet Sugje…
Komiteti Drejtues I Këshillit Të Europës Për Të Drejtat E Njeriut Paraqet Sugje…

Komisioni i Venecias në datën 3 Maj 2019 ka miratuar një tekst unik ndërkombëtar të referencës që liston parimet ligjore themelore për themelimin dhe funksionimin e tyre n&eu…

 • 21 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Seriozitet Në Trajtimin E Rekomandimeve Lidh…
Avokati I Popullit Bën Thirrje Për Seriozitet Në Trajtimin E Rekomandimeve Lidh…

Rastet e përsëritura të ngacmimeve seksuale apo ngjarjeve të kësaj natyre në shkollat shqiptare, kanë qenë vazhdimisht shqetësim i institucionit të Avokatit të Popu…

 • 20 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Viziton Punëtorë Grevistë Në Poçem Dhe Ballsh
Avokati I Popullit Viziton Punëtorë Grevistë Në Poçem Dhe Ballsh

Përfaqësues të Avokatit të Popullit kanë vizituar sot dy grupe punëtorësh të cilët janë duke zhvilluar greva urie, për shkak të problemeve me pagat e prapambet…

 • 18 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Pershendet Rezultatin E Konferences Se Donatoreve
Avokati I Popullit Pershendet Rezultatin E Konferences Se Donatoreve

Avokati i Popullit përshëndet rezultatin e suksesshëm të Konferencës së Donatorëve në mbështetje të rimëkëmbjes së Shqipërisë pas tërmetit …

 • 17 Shkurt 2020

Delegacioni I Komisionit Të Venecias, Takim Me Institucionin E Avokatit Të Popu…
Delegacioni I Komisionit Të Venecias, Takim Me Institucionin E Avokatit Të Popu…

Një delegacioni i dytë i Komisionit të Venecias vizitoi sot institucionin e Avokatit të Popullit ku u prit nga Avokatja Erinda Ballanca dhe bashkëpunëtorët e saj të ngushtë. …

 • 14 Shkurt 2020

Avokati I Popullit Pret Përfaqësinë E Studiuesve Në Mbrojtje Të Lumit Vjosë
Avokati I Popullit Pret Përfaqësinë E Studiuesve Në Mbrojtje Të Lumit Vjosë

Një përfaqësi profesorësh dhe akademikësh nga Shqipëria dhe bota u takua me Avokaten e Popullit Erinda Ballanca në kuadrin e një nisme për mbrojtjen e lumit të Vjosë…

 • 14 Shkurt 2020

Avokatja E Popullit Zhvillon Takim Me Ekipin Faktmbledhës Të Komisionit Të Vene…
Avokatja E Popullit Zhvillon Takim Me Ekipin Faktmbledhës Të Komisionit Të Vene…

Delegacioni i Komisionit të Venecias ishte sot në takim me zyrtarë të Avokatit të Popullit për të dëgjuar pikëpamjet e institucionit në lidhje me paketën antishpifj…

 • 11 Shkurt 2020

Hapet Zyra Rajonale E Avokatit Të Popullit Në Vlorë
Hapet Zyra Rajonale E Avokatit Të Popullit Në Vlorë

U hap sot në Vlorë zyra rajonale e Avokatit të Popullit. Zyra Rajonale e Vlorës i shtohet zyrave të tjera që institucioni i Avokatit të Popullit ka në qytete të tjera të…

 • 6 Shkurt 2020

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Priti Në Një Takim Komisionerin E Lartë Të …
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Priti Në Një Takim Komisionerin E Lartë Të …

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca priti sot në një takim Komisionerin e Lartë të OSBE-së për Pakicat Kombëtare, Lamberto Zannieri. Takimi u organizua përmes Ministrisë p…

 • 5 Shkurt 2020