17 Nëntor 2018

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca E Ftuar Në Emisionin "Provokacija"


Avokatja e Popullit Erinda Ballanca e ftuar në emisionin "Provokacija"

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca, zhvilloi një intervistë me gazetarin Mustafa Nano e ftuar në emisionin "Provokacija" në ABC News. Ndiqeni intervistën në të cilën trajtohen çështje që lidhen me përplasjen e fundit midis qytetarëve dhe autoriteteve shtetërore me rastin e projektit të zgjerimit të Unazës së Re.Intervista e plotë më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=xx2oVeO_hms&t=3s

https://www.facebook.com/avokatipopullit/videos/301479923910335/?t=68