28 Nëntor 2018

Avokati I Popullit Uron Gjithë Shqiptarët Me Rastin E Festave Të 28-29 Nëntorit


Avokati i Popullit uron gjithë Shqiptarët me rastin e festave të 28-29 Nëntorit

AVOKATI I POPULLIT URON GJITHË SHQIPTARËT ME RASTIN E FESTAVE TË 28-29 NËNTORIT, DITËN E PAVARËSISË KOMBËTARE DHE DITËN E ÇLIRIMIT TË ATDHEUT!