8 Tetor 2020

Aleanca Kundër Gjuhës Së Urrejtjes


Aleanca kundër gjuhës së urrejtjes

Material sensibilizues i Aleancës kundër gjuhës së urrejtjes, me pjesëmarrjen e Avokatit të Popullit, Komisionerit të mbrojtjes kundër Diskriminimit, AMA-s dhe KMSH-së.