21 Shkurt 2024

Inkriminimi Dhe Procesi I Vetëpastrimit Të Policisë, Në Fokusin E Analizës Së Avokates Së Popullit


Inkriminimi dhe procesi i vetëpastrimit të policisë, në fokusin e analizës së Avokates së Popullit

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca ishte një zë mjaft i rëndësishëm gjatë njërit prej episodeve hulumtues të programit “31 Minuta”, i transmetuar në prime time në emisionin “Opinion”, i realizuar nga Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore, me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë. 

 

Duke vlerësuar se tema e këtij reportazhi, e lidhur me inkriminimin dhe vetëpastrimin e policisë, është një çështje e rëndësishme për sigurinë publike në vend, znj. Ballanca adresoi gjetje të institucionit të Avokatit të Popullit në funksion të kësaj analize. ‎ 

Ndiqni intervisten e plote ne kete link: https://youtu.be/KtgDyH06Op0