• Rekomandim Mbi Problematika Ne Shkollen E Mesme "Sami Frasheri"
  Rekomandim Mbi Problematika Ne Shkollen E Mesme "Sami Frasheri"

  Në mediat vizive janë transmetuar dy video, të realizuara në mjediset e shkollës së mesme të përgjithshme “Sami Frashëri”, ndërmjet nxënësve dhe dr…

  • 23 Janar 2019

  Artikull Mbi Arsimin
  Artikull Mbi Arsimin

  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambl…

  • 10 Nëntor 2018