Login
Webmail

LAJME

17.09.2018 AVOKATI I POPULLIT URON NXENESIT, MESUESIT DHE PRINDERIT NE DITEN E PARE TE SHKOLLES
10.09.2018 INSTITUCIONI I AVOKATIT TË POPULLIT I BASHKOHET NISMËS PËR DHURIMIN VULLNETAR TË GJAKUT
06.09.2018 AVOKATI I POPULLIT ORGANIZON VEPRIMTARI PROMOVUESE ME RASTIN E DITES SE SHENJTERIMIT TE NENE TEREZES
17.09.2018 AVOKATI I POPULLIT URON NXENESIT, MESUESIT DHE PRINDERIT NE DITEN E PARE TE SHKOLLES
10.09.2018 INSTITUCIONI I AVOKATIT TË POPULLIT I BASHKOHET NISMËS PËR DHURIMIN VULLNETAR TË GJAKUT
06.09.2018 AVOKATI I POPULLIT ORGANIZON VEPRIMTARI PROMOVUESE ME RASTIN E DITES SE SHENJTERIMIT TE NENE TEREZES