Login
Webmail

PRITJA E POPULLIT

Oraret e Pritjes

Nga e Hëna - Premte  08:30 - 16:30

Anila Shyti

Drejtore e shërbimeve ndaj qytetarëve

Director of Services to Citizens

Tel. +355 42380346

Email: ashyti@avokatipopullit.gov.al

 

Shefqet Sino

Përgjegjës për Pritjen e Qytetarëve dhe IT

Responsible for Services to Citizens and IT

Tel. +355 42380339

Email: shsino@avokatipopullit.gov.al

 

 

Ksanthipe Kokëdhima

Specialiste e shërbimeve ndaj qytetarëve

Expert  Specialist with Citizen

Tel. +355 42380333

Email:kkokedhima@avokatipopullit.gov.al

 

 

Inva Çela

Specialiste e shërbimeve ndaj qytetarëve

Expert  Specialist with Citizen

Tel. +355 42380333

Email:icela@avokatipopullit.gov.al