Login
Webmail

LAJME

26.07.2018 AVOKATJA E POPULLIT MORI PJESË NË KONFERENCËN “EFEKTET E REFORMËS NË SISTEMIN E DREJTËSISË”
25.07.2018 AP I SHQIPËRISË SOLIDARIZOHET ME KOLEGUN E GREQISË NË DITËN E NGJARJEVE TRAGJIKE TË ZJARREVE MASIVE DHE I SHPREH MBËSHTETJEN VENDIT FQINJ
18.07.2018 AP I REKOMANDON POLICISË QË TË THJESHTOJË DHE QARTËSOJË PËR QYTETARËT PROCEDURAT E NJOFTIMIT PËR ZHVILLIME TUBIMESH
26.07.2018 AVOKATJA E POPULLIT MORI PJESË NË KONFERENCËN “EFEKTET E REFORMËS NË SISTEMIN E DREJTËSISË”
25.07.2018 AP I SHQIPËRISË SOLIDARIZOHET ME KOLEGUN E GREQISË NË DITËN E NGJARJEVE TRAGJIKE TË ZJARREVE MASIVE DHE I SHPREH MBËSHTETJEN VENDIT FQINJ
18.07.2018 AP I REKOMANDON POLICISË QË TË THJESHTOJË DHE QARTËSOJË PËR QYTETARËT PROCEDURAT E NJOFTIMIT PËR ZHVILLIME TUBIMESH