Login
Webmail

LAJME

11.05.2017 Lista me kandidatë për anëtarë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë nga Avokatia
11.05.2017 Avokati i Popullit , z. Igli Totozani: Të garantohet e drejta e votës për personat e paraburgosur dhe të dënuar
11.05.2017 Letër e hapur,z.Igli Totozani, drejtuar znj.Romana Vlahutin,Ambasadore e Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë
11.05.2017 Lista me kandidatë për anëtarë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë nga Avokatia
11.05.2017 Avokati i Popullit , z. Igli Totozani: Të garantohet e drejta e votës për personat e paraburgosur dhe të dënuar
11.05.2017 Letër e hapur,z.Igli Totozani, drejtuar znj.Romana Vlahutin,Ambasadore e Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë