Login
Webmail

RAPORTIME MBI BUXHETIN PER PROJEKTIN DANEZ

24.05.2017 Raportim për zbatimin e Projektit Danez për vitin 2016, drejtuar Kuvendit të Republikës së Shqipërisë

24.05.2017 Raportim për zbatimin e Projektit Danez për vitin 2016, drejtuar KLSH-së

30.09.2016 Danish Project Assessment Report 2016  

01.04.2016 Raportim për zbatimin e Projektit Danez për vitin 2015, drejtuar Kuvendit të Republikës së Shqipërisë

01.04.2016 Raportim për zbatimin e Projektit Danez për vitin 2015, drejtuar KLSH-së

16.03.2016 Në qytetin e Gjirokastrës u zhvillua tryeza e rrumbullakët mbi temën “Situata aktuale e emigracionit dhe zhvillimet e pritshme” me pjesëmarrjen e Avokatit të Popullit Z.Igli Totozani dhe gazetarët

 

01.06.2015 "Ditë e hapur për fëmijët tek Institucioni i Avokatit të Popullit"

Informacion në lidhje me Projektin DANEZ

 VITI 2015

Raportim muajin  Qershor  në ministrinë e Financave për projektin  Danez

Raportim muajin  Prill       në ministrinë e Financave për projektin  Danez

Raportim muajin  Mars      në ministrinë e Financave për projektin  Danez
Raportim muajin Shkurt    në ministrinë e Financave për projektin  Danez
Raportim muajin  Janar     në ministrinë e Financave për projektin  Danez

VITI 2014

Raportim muajin  Dhjetor  në ministrinë e Financave për projektin  Danez

Plani Strategjik 2013-2015 për Institucionin e Avokatit të Popullit 

REVISTA E AVOKATIT TE POPULLIT

 

 

07.11.2014 Informacion mbi zhvillimin trajnimit me përfaqësuesit e Pushtetit Vendor, Tryeza e Rrumbullakët me Shoqërinë Civile, si dhe Dita e Hapur me Qytetarët në rrethin e Elbasanit.

29-30.10.2014 Informacion mbi zhvillimin e dy trajnimeve me përfaqësuesit e Pushtetit Vendor në Fier dhe Lushnjë si dhe një Tryezë e Rrumbullakët me Shoqërinë Civile në Fier.

09.10.2014 Informacion mbi zhvillimin e trajnimit me përfaqësuesit e Pushtetit Vendor në Kukës

09-11.09.2014 Informacion mbi zhvillimin e trajnimeve me përfaqësuesit  e administratës vendore, takimet me shoqerine civile dhe ditet e hapura ne qytetet Vlore, Sarande dhe Dropull.

Informacion mbi zhvillimin e trajnimeve të personelit të burgjeve dhe paraburgimeve në Tiranë, Elbasan dhe Fushë-Krujë.