Login
Webmail

AVOKATI I POPULLIT ME RASTIN E DITES SE KOMBEVE TE BASHKUARA

Institucioni i Avokatit të Popullit përshëndet ditën e Kombeve të Bashkuara dhe shpreh mirënjohjen për partneritetin në rritje me agjencitë e kësaj organizate të madhe kolektive globale pjesë e së cilës vendi ynë është qysh prej themelimit.

Gjithashtu, Avokati i Popullit i uron për këtë ditë punonjësit e misioneve të Kombeve të Bashkuara në Shqipëri dhe shpreh vendosmërinë për ta vazhduar bashkëpunimin edhe më tej.