Login
Webmail

Avokati i Popullit z. Igli Totozani uron të gjithë besimtarët e krishterë për Pashkët.

"Zoti vdiq e u ringjall per ne, per te na dhuruar me sakrificen e Tij sublime jeten e perjetshme . Ai u vetesakrifikua per faljen e mekateve tona. Zoti ndricofte arsyen e udheheqesve tane, per te gjetur rrugen drejt paqes dhe besimit mes tyre, ne te mire te vendit e njerezve tane!
Gezuar Pashket!