Login
Webmail

Formulari i vetëdeklarimit për tu plotësuar elektronikisht, printuar dhe firmosur klikoni KETU

Dokumenti shoqërues për tu plotësuar dhe dorëzuar së bashku me formularin e vetëdeklarimit klikoni KËTU

 

 

                         Lista e anëtarëve të Kabinetit të Institucionit të Avokatit të Popullit

                                      Të cilët kanë dorëzuar formularët e vetëdeklarimit

 

Nr.

Emër

Mbiemër

Funksioni

   Formulari i Vetëdeklarimit

1.

Enio

Haxhimihali

Drejtor Kabineti

Formulari

2.

Anila

Manka

Këshilltare

Formulari

3.

Elona

Demollari

Këshilltare

Formulari

4.

Mimoza

Gjika

Këshilltare

Formulari

5.

Milton

Nushi

Këshilltar

Formulari

6.

Adela

Gogu

Sekretare e Avokatit të Popullit

Formulari