Login
Webmail
Slide Image: 

INSTITUCIONI I AVOKATIT TE POPULLIT KERKON NGA INSTITUCIONI HOMOLOG FRAN

Slide Image: 

Institucioni i Avokatit të Popullit nën kujdesin e Avokates Erinda Balla

Slide Image: 

AVOKATI I POPULLIT, REAGIM PAS PROTESTËS SË SOTME DHE RASTEVE TË

Slide Image: 

 

Slide Image: 

INSTITUCIONI I AVOKATIT TE POPULLIT PERKUJTON DITEN E TE DREJTAV

Slide Image: 

AVOKATJA E POPULLIT MERR PJESË NË KONFERENCËN SHKENCORE ME FOKUS

Slide Image: 

AVOKATJA E POPULLIT ZHVILLON BASHKËBISEDIM ME STUDENTËT RRETH TË

Slide Image: 

INSTITUCIONI I AVOKATIT TË POPULLIT PËRSHËNDET ZGJATJEN E MISION

Slide Image: 

AVOKATI I POPULLIT DENONCON RASTET E TORTURËS NDAJ QYTETARËVE TË

Slide Image: 

AVOKATJA E POPULLIT,znj ERINDA BALLANCA ZHVILLON TAKIM ME AMBASADOREN E