Login
Webmail

LAJME

01.02.2016 Fjala e Avokatit te Popullit, z. Igli Totozani, në analizën e KLSH-së
26.01.2016 Roli i Avokatit të Popullit në adresimin e problematikave që cenojnë liritë dhe të drejtat politike të qytetarëve.
22.01.2016 Avokati i Popullit, z. Igli Totozani, apel shurdhërisë së pushtetit vendor e qendro
01.02.2016 Fjala e Avokatit te Popullit, z. Igli Totozani, në analizën e KLSH-së
26.01.2016 Roli i Avokatit të Popullit në adresimin e problematikave që cenojnë liritë dhe të drejtat politike të qytetarëve.
22.01.2016 Avokati i Popullit, z. Igli Totozani, apel shurdhërisë së pushtetit vendor e qendro