Login
Webmail

LAJME

30.06.2016 Avokati i Popullit, z. Igli Totozani, prezanton Draft-Raportin e Veçantë
29.06.2016 AP, z. Igli Totozani në konferencën “Fëmijë, Europë, Urgjencë.Mbrojtja dhe e ardhmja e fëmijëve migrantë: një sfidë për Europën”
24.06.2016 Avokati i Popullit, z. Igli Totozani: E drejta e punës është jetike dhe garanton një shoqëri më të zhvilluar
30.06.2016 Avokati i Popullit, z. Igli Totozani, prezanton Draft-Raportin e Veçantë
29.06.2016 AP, z. Igli Totozani në konferencën “Fëmijë, Europë, Urgjencë.Mbrojtja dhe e ardhmja e fëmijëve migrantë: një sfidë për Europën”
24.06.2016 Avokati i Popullit, z. Igli Totozani: E drejta e punës është jetike dhe garanton një shoqëri më të zhvilluar