Login
Webmail

LAJME

16.10.2017 Avokati i Popullit denoncon rastet e Torturës ndaj Qytetarëve të arrestuar dhe ndaluar në njësitë Policore
29.09.2017 AP,znj.Erinda Ballanca zhvillon takim me ambasadoren e Greqisë në Tiranë
28.09.2017 AP,znj.Erinda Ballanca merr pjesë në dy konferenca të rëndësishme ndërkombëtare në Stamboll
16.10.2017 Avokati i Popullit denoncon rastet e Torturës ndaj Qytetarëve të arrestuar dhe ndaluar në njësitë Policore
29.09.2017 AP,znj.Erinda Ballanca zhvillon takim me ambasadoren e Greqisë në Tiranë
28.09.2017 AP,znj.Erinda Ballanca merr pjesë në dy konferenca të rëndësishme ndërkombëtare në Stamboll