Login
Webmail

Lajme

01.09.2014 DEKLARATË PËR MEDIA
30.07.2014 Avokati i Popullit pret deputetet Arben Ristani dhe Kastriot Islami
15.07.2014 Avokati i Popullit, z.Igli Totozani priti sot në një vizitë zyrtare, homologen e tij të Greqisë, znj. Calliope Spanou
01.09.2014 DEKLARATË PËR MEDIA
30.07.2014 Avokati i Popullit pret deputetet Arben Ristani dhe Kastriot Islami
15.07.2014 Avokati i Popullit, z.Igli Totozani priti sot në një vizitë zyrtare, homologen e tij të Greqisë, znj. Calliope Spanou