Login
Webmail

LAJME

01.05.2016 Avokati i Popullit: Te gjithe bashke per te drejtat e punetoreve ne kete 1 Maj
20.04.2016 Fjala e AP,z.Igli Totozani, ne Seminarin e dialogut politik Shqiperi- BE per perfshirjen e komuniteteve Rome dhe Egjiptiane
18.04.2016 DEKLARATË PËR MEDIA
01.05.2016 Avokati i Popullit: Te gjithe bashke per te drejtat e punetoreve ne kete 1 Maj
20.04.2016 Fjala e AP,z.Igli Totozani, ne Seminarin e dialogut politik Shqiperi- BE per perfshirjen e komuniteteve Rome dhe Egjiptiane
18.04.2016 DEKLARATË PËR MEDIA