Login
Webmail

Lajme

24.04.2014 AP nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Aleancën Franceze dhe Departamentin e Gjuhës Frënge
22.04.2014 Avokati i Popullit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Urdhërin e Mjekëve të Shqipërisë
21.04.2014 AP vizitë tek familjet rome në Elbasan, ku humbi jetën në mënyrë tragjike një nënë dhe fëmija
24.04.2014 AP nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Aleancën Franceze dhe Departamentin e Gjuhës Frënge
22.04.2014 Avokati i Popullit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Urdhërin e Mjekëve të Shqipërisë
21.04.2014 AP vizitë tek familjet rome në Elbasan, ku humbi jetën në mënyrë tragjike një nënë dhe fëmija