Login
Webmail

LAJME

18.02.2017 NJOFTIM
17.02.2017 Avokati i Popullit përfundon verifikimin e dokumentacionit për qytetarët që shprehën interesin për pjesëmarrje në organet e Vetingut
17.02.2017 Lista me emrat e organizatave që përmbushin kriteret për të qenë pjesë e Komisionit të Shoqërisë Civile,që do të kryejë verifikimin paraprak të kandidaturës për anëtarin që përfaqëson shoqërinë civile,në KLGJ dhe KLP
18.02.2017 NJOFTIM
17.02.2017 Avokati i Popullit përfundon verifikimin e dokumentacionit për qytetarët që shprehën interesin për pjesëmarrje në organet e Vetingut
17.02.2017 Lista me emrat e organizatave që përmbushin kriteret për të qenë pjesë e Komisionit të Shoqërisë Civile,që do të kryejë verifikimin paraprak të kandidaturës për anëtarin që përfaqëson shoqërinë civile,në KLGJ dhe KLP