Login
Webmail

LAJME

15.09.2017 AP ndjek çështjen e prishjes së ndërtimeve në Shkozë të Tiranës dhe ndalimin e Qytetarëve të prekur
14.09.2017 AP, znj. Erinda Ballanca zhvilloi një vizitë pune pranë institucionit të Ombudsmanit të Danimarkës
14.09.2017 Avokatja e Popullit Erinda Ballanca pret sot në një takim Ambasadorin e SHBA, Donald Lu.
15.09.2017 AP ndjek çështjen e prishjes së ndërtimeve në Shkozë të Tiranës dhe ndalimin e Qytetarëve të prekur
14.09.2017 AP, znj. Erinda Ballanca zhvilloi një vizitë pune pranë institucionit të Ombudsmanit të Danimarkës
14.09.2017 Avokatja e Popullit Erinda Ballanca pret sot në një takim Ambasadorin e SHBA, Donald Lu.