Login
Webmail

LAJME

12.02.2016 Avokati i Popullit: Të mos mungojë energjia elektrike për familjet e varfëra, që nuk kanë mundësi ta paguajnë
01.02.2016 Fjala e Avokatit te Popullit, z. Igli Totozani, në analizën e KLSH-së
26.01.2016 Roli i Avokatit të Popullit në adresimin e problematikave që cenojnë liritë dhe të drejtat politike të qytetarëve.
12.02.2016 Avokati i Popullit: Të mos mungojë energjia elektrike për familjet e varfëra, që nuk kanë mundësi ta paguajnë
01.02.2016 Fjala e Avokatit te Popullit, z. Igli Totozani, në analizën e KLSH-së
26.01.2016 Roli i Avokatit të Popullit në adresimin e problematikave që cenojnë liritë dhe të drejtat politike të qytetarëve.