Login
Webmail

LAJME

19.09.2015 AP në Përmet, takim me banorët dhe përfaqësues vendorë
17.09.2015 Avokati i Popullit, z. Igli Totozani, inspektim në Bashkinë e Ersekës
14.09.2015 Z. Igli Totozani letër për krizën e emigrantëve Z. Jean-Claude JUNKER, President i Komisionit Evropian
19.09.2015 AP në Përmet, takim me banorët dhe përfaqësues vendorë
17.09.2015 Avokati i Popullit, z. Igli Totozani, inspektim në Bashkinë e Ersekës
14.09.2015 Z. Igli Totozani letër për krizën e emigrantëve Z. Jean-Claude JUNKER, President i Komisionit Evropian