Login
Webmail

LAJME

11.10.2018 AP MERR PJESE NE "SAMITIN E VAJZAVE", NE SOLIDARITET ME PERPJEKJEN E MADHE PER BARAZI GJINORE NE SHQIPERI
10.10.2018 PREZANTOHET APLIKACIONI "AVOKATI I POPULLIT" PER PRITJEN E ANKESAVE TE QYTETAREVE
03.10.2018 AP NIS HETIM TË PAVARUR NË LIDHJE ME SJELLJEN E POLICISË GJATË PROTESTËS SË PRINDËRVE DHE FËMIJËVE NË AKSIN ELBASAN-LIBRAZHD
11.10.2018 AP MERR PJESE NE "SAMITIN E VAJZAVE", NE SOLIDARITET ME PERPJEKJEN E MADHE PER BARAZI GJINORE NE SHQIPERI
10.10.2018 PREZANTOHET APLIKACIONI "AVOKATI I POPULLIT" PER PRITJEN E ANKESAVE TE QYTETAREVE
03.10.2018 AP NIS HETIM TË PAVARUR NË LIDHJE ME SJELLJEN E POLICISË GJATË PROTESTËS SË PRINDËRVE DHE FËMIJËVE NË AKSIN ELBASAN-LIBRAZHD